.

.

Tuesday, 19 July 2011

VIRGIN COCONUT OIL [VCO] 100% ORGANIC

PERHATIAN !!!!! VCO ADALAH SELAMAT DAN BUAT MASA SKRG BLM ADA LG PRODUK TIRUAN DI PASARAN!! 

Berapa lama boleh nampak kesannya selepas makan VCO ni?
Jika anda konsisten mengambil kapsul ini, insyallah, kesannya akan diperoleh dalam masa yang singkat tetapi ia juga bergantung kepada sistem/hormon individu tersebut. Kesan-kesan sampingan juga adalah berlainan bagi setiap individu mengikut masalah yang dihadapi. Depends :)

Tak bertambah berminyak ke bila sapu soft gel nih dekat muka?
Tidak. Cuma ianya oily bila sapu dekat muka je. Then, boleh terus cuci dan dapat rasakan kelembutan kulit kita tuh :)

Kalau dah memang sedia ada kurus, bila makan VCO nih, akan bertambah kurus lagi ke?
Tak :) If u da kurus, dun worry takkan lagi kurus after makan sebab metabolisme dah tggi. Cume yang utk metabolisme rendah je die akan naikkan. So dun worry ok!

Lelaki boleh makan jugak ke? Yup! Lelaki pon memang boleh makan. Lelaki dan Perempuan memang digalalakkan makan VCO ni as suppliment :)

VCO nih sesuai dengan semua peringkat umur ke? Of course semua peringkat umur digalakkan makan VCO ni. Daripada golongan muda sehinggalah golongan tua. Umur 8 tahun pon ada yang makan.

Bagaimana cara pengambilan/pemakanan VCO ni ? Boleh digunakan dengan 2 cara. 2 in 1 :) Makan dan Sapu di muka - 2 kali (2 biji kapsul setiap hari) boleh dimakan sebelum/selepas makan. - Juga boleh diambil 2 biji kapsul sekaligus - Seelok2nya ambil bersama air suam/air kosong -Lagi satu, boleh disapu kat muka. Lubangkan siket guna jarum dekat softgel tuh then apply kat muka. Kalau boleh wat before nk tido malam tuh.Kalau nk biarkan smpi pagi terpulang la..Tp 15 minit pon dh ok..kasi die serap kat kulit muka...tp utk kulit sihat n cntek,better mkn n sapu laa :) Yang penting, pengambilan VCO untuk makan 2 biji kapsul setiap hari jangan pernah skip. Amalkan.

Halal ke VCO ni?
VCO from Catalyst Brand ni berasal daripada company Catalyst Nutraceutical (M) Sdn.Bhd di Malaysia & it based from nature. 100% bumiputera dan tak perlu ragu-ragu


kalau nk order clik sini ------------------ Nixa Nizs Collections