.

.

CHAHAYA WHITENING and BEUTY AURA
TO ORDER DO Hit My Inbox at===>NIXANIZSCOLLECTIONS

CALL OR SMS ME ===>0174400481 

++++ DO LIKE MY FANPAGE ALSO YEAH!!

P/s : ENJOY SHOPPING DAL♥ :)
----------------------Copyright 2011 NixaNizsCollections.All rights reserved 


PengasasChahaya Beauty bermula dari jualan runcit kecil-kecilan dari Puan Pengasas Hajah Rahmah Che Mat. Chahaya Beauty adalah hasil produk turun-temurun dari Puan Pengasas Hajah Rahmah Che Mat sekeluarga yang bermula dari tahun 1995 sehinggalah sekarang. Pada mulanya, jualan Cuma tertumpu dikalangan keluarga serta saudara-mara yang terdekat sahaja di sekitar Bandar Kota Bharu tetapi setelah diambil alih oleh anak pengasas iaitu Puan Wan Maridana Najib, produk ini makin bertambah ramai pengguna dan permintaannya telah meningkat dari semasa-kesemasa. Puan Wan telah memperluaskan lagi pasaran serta memberi penambahbaikan kepada produk kecantikan ini setelah mendapati produk ini amat berkesan pada kulit pengguna dan ramai yang berpuas-hati dengan hasilnya. Chahaya Beauty telah berjaya menerokai pasaran dengan jualan keseluruh Malaysia, Sabah, Sarawak dan Brunei. Sekarang ini, Chahaya Beauty cuba menerokai pasaran antarabangsa dengan komitmen serta kepercayaan pengguna terhadap Chahaya Beauty yang sesuai untuk kulit wanita asia untuk mengembalikan kejelitaan serta keayuaan semulajadi dan tampil lebih cantik, anggun dan berkeyakinan tinggi. Walaupun Chahaya Beauty sinonim dengan pengguna wanita sahaja tetapi Chahaya Beauty juga sesuai untuk kaum lelaki dan ada pengguna-pengguna Chahaya Beauty dikalangan lelaki.


Puan Wan telah menggunakan Chahaya Beauty selama 13 tahun dan beliau cukup yakin Chahaya Beauty adalah produk kecantikan yang terbaik untuk memberi kepuasan hati pengguna dari segi kecantikan kulit sejati serta servis-servis dari pengedar-pengedar Chahaya Beauty begitu cekap dan eficien.

Pada tahun 2012, Chahaya Beauty sekali lagi mengorak langkah makin maju dengan perkembangan hasi jualan dari set lengkap Chahaya Beauty Aura kepada set lengkap Chahaya Beauty Amaze. Chahaya Beauty akan menambahkan lagi produk-produk kecantikan dari semasa ke semasa untuk memenuhi keperluan pengguna yang saban hari makin bertambah ramai. Penambahan produk Chahaya Beauty adalah hasil kerja keras pengedar-pengedar produk Chahaya Beauty yang cekap dalam memberi kerjasama untuk menambahkan lagi pengguna-pengguna Chahaya Beauty.

Asal Chahaya Beauty

Asal produk Chahaya dari Kota Bharu, turun-temurun dari keluarga Puan Hajah Rahmah hinggalah ke anak perempuanya Puan Wan. Jualan Chahaya Beauty lebih tertumpu pada jualan secara talian (online) dan COD. 

Misi Chahaya Beauty

Mencapai sasaran jualan serta kepuasan pengguna yang maksimum.

Motto : “A Centre of Beauty… Chahaya Beauty...”


Chahaya Beauty Stokis dan Pengedar yang sah

Untuk tempahan dan urus niaga boleh menghubungi stokis Chahaya serta pengedar-pengedar yang sah. Pengedar-pengedar amat diperlukan untuk mengedar produk-produk Chahaya Beauty di luar Kota Bharu untuk menampung keperluan pengguna-pengguna.

Pengguna Produk Chahaya Beauty

Sekarang ini, pengguna produk Chahaya Beauty telah mencecah kepada 3,000 orang pengguna dan kami Chahaya Beauty mensasarkan jualan kepada 10,000 orang pengguna pada masa akan datang. Produk Chahaya Beauty telah menambat hati pengguna bila kebanyakan pengguna membuat belian ulangan dan ada yang telah memakai produk ini selama 5 tahun. Kebanyakan pengguna produk Chahaya amat setia. Ini cukup membuatkan kami bersungguh-sungguh dalam memberi khidmat dan hasil yang terbaik untuk pengguna produk Chahaya. Ramai pengguna Chahaya Beauty Aura memberi komen yang cukup positif dan kami cukup berpuas hati bila dikalangan pengguna yang mempunyai masalah kulit muka yang teruk bertambah elok dan cantik. Ini adalah kepuasan maksimum setelah hasil produk Nampak lebih nyata dengan testimoni pengguna dan komen-komen yang positif.

Komen dan cadangan

Sokongan dari pengguna-pengguna produk penjagaan dan kecantikan Chahaya Beauty amatlah dihargai dan kerjasama untuk memberi komen dan pandangan amatlah dihargai untuk penambahbaikan produk ini. Untuk penambahbaikan juga, pengguna-pengguna juga boleh menghantar testimoni-testimoni pada kami dan pihak kami akan memberi hadiah saguhati untuk setiap komen dan testimoni pengguna semua.TO ORDER ~~~~ PM PUAN NISSA