.

.

Tuesday, 16 December 2014

LAROME SLIMMING SERUM

Larome Slimming Serum. Pernah cuba Slimming Serum ni? Selalunya produk berkonsep cream kan? Yang ni sejenis serum. Pakai rasa panas. Macam slimming cream function nya iaitu slim and flatten selulit atau lemak-lemak tepu yang sedang berleluasa di seluruh badan kita. 

Uols nak tahu tak, antara serum dan krim apa perbezaannya. Tak kira fungsi untuk slimming atau anti aging, kelebihan serum mempunyai molekul nutrient kecil yang mampu menembusi lapisan paling bawah. Krim mempunyai molekul yang besar di mana ia tidak boleh menembusi lapisan kulit secepat serum. So, uols pilih nak yang bentuk krim ke atau serum macam LAROME SLIMMING SERUM ni?

1 kotak ada 2 botol
( SEBOTOL UNTUK SEBULAN )
Ada 2 Haruman dalam 1 kotak :
Lemon Grass 30 ML

White Musk 30 ML

Cara Guna :
Sapukan 2 kali sehari(selepas mandi )pada bahagian yang kita mahu kecilkan.
letakkan dlm 1-2 titik bergantung pada tempat sapuan
*Jangan letak terlalu banyak sebab takut panas
(selang berapa minat selepas sapu kita akan mula akan
rase panas pada bahagian yg telah disapu)
Mudah dan senang...
Tiada kesan minyak pada tangan dan bahagian2 yg telah disapu..Wow!!!!sgt menarik...
Senang dibawa kemana2...

( UNTUK MENAMPAKKAN KESAN 
SILA UKUR BAHAGIAN2 YANG BERMASALAH DULU SEBELUM GUNA PRODUK INI..
ANDA AKAN TERUJA DENGAN RESULTNYA) 

NEWS & HOT ITEMS !! JUALAN MENCECAH 180 KOTAK DALAM 3 HARI! 

"SWISS QUALITY PRODUCT" - MENGANDUNGI APPLE STEM CELL - KESAN YANG MENAKJUBKAN.

-Produk yg amat2 berkesan untuk menguruskan badan dan akan nampak hasilnya dalam 24jam setelah digunakan.
-Mengurangkan kesan parut selepas bersalin 
-Tanpa risiko kesihatan. 
-Tidak perlu berlapar. 
-Hanya kurangkan sedikit amalan pemakanan (Bagi mendapat kesan yang lebih menakjubkan).
-Dapat bakar lemak anda dalam masa 24jam. 
-Dapat mengurangkan kesan parut selepas bersalin bagi wanita
-Dapat mengempiskan perut anda

APA ITU APPLE STEM CELL?
Di Switzerland rata-rata penduduknya mengamalkan memakan sejenis buah epal diberi nama Uttwiler Spatlauber yang membekalkan banyak khasiat kepada kesihatan. Buah epal Uttwiler Spatlauber ini sangat istimewa kerana ia berupaya kekal segar dalam tempoh 6 hingga 8 bulan walaupun tidak diletakkan di dalam peti sejuk. Lebih menarik buah ini kaya dengan phytonutrien, protein dan mempunyai sel hidup yang tahan lama.

Apple Stem Cell berkesan menjadikan seseorang individu itu kembali merasai nikmat keremajaan dan menggalakkan pertumbuhan sel kulit dan membaiki epidermis iaitu lapisan luar kulit selain membentuk pigmen kulit.

Apple stem cell ini juga berupaya memulihkan sistem kardiovaskular, risiko penyakit jantung, strok dan kolestrol tinggi serta mengawal diabetis, meningkatkan sistem imunisasi badan serta melegakan penyakit sendi.

Apple stem cell mampu memberi kesan positif kepada manusia kerana ia berupaya memperbaiki tisu dan sel dalam badan disamping menggalakkan penghasilan sel baru. Ia juga boleh membantu melindungi sel induk kulit manusia daripada unsur yang boleh merosakkan kulit seperti sinaran ultra ungu (UV).

Ini kerana, menurut hasil kajian epal bukan sahaja dianggap sebagai bahan antioksida malah ia juga mampu mencegah penyakit barah. Secara tidak langsung ia boleh menghalang sel dalam badan daripada mengalami kerosakan dan mematikan bahan radikal bebas yang berbahaya.

Buah epal juga mengandungi elemen kesihatan ohytonutrient yang boleh melambatkan proses pengoksidaan kolestrol yang tidak baik iaitu satu proses yang berperanan dalam pertumbuhan penyakit jantung.

Selain itu, buah epal turut memiliki khasiat tersendiri yang bertindak mencantikkan kulit, sekaligus mengatasi masalah penuaan. Ia juga mengandungi kandungan vitamin C yang tinggi dan berupaya menggalakkan pembentukan gigi, tulang, tisu bawah kulit dan rawan yang sihat. Apple stem cell sememangnya berkesan mengembalikan keremajaan kulit dan menggalakkan pertumbuhan sel premium kulit yang menjadi sumber utama untuk membaiki epidermis iaitu lapisan luar disamping menggalakkan pembentukan pigmen kulit.