.

.

Thursday, 19 April 2012

MY DROP-SHIP AGENBERMINAT UTK BUAT DROPSHIP dgn NixaNizsCollection?

SYARAT-SYARAT :
1. MESTILAH JUJUR SERTA AMANAH PADA PELANGGAN

===========================

INI ANTARA DROP=SHIPER NNC YG BERJAYA... 


(klik pic utk lihat jelas)
AYU - ANK PADA NYZA..
BR JOIN JE... INCOME DIA? BEST2... CER BYGKN KALAU KEJE OPIS BLH DPT CAMNI TAK?

(klik pic utk lihat jelas)

NYZA - AKAK YG MULANYE MAIN2 N RASA TAK CYER PD NIS. 
BILA DAH MULA JANA INCOME.. 
SEHARI TAK ONLINE CAM NK GILA KATANYER .... HEHE.... 


(klik)

ROS - DAH ANTARA DROPSHIP AGEN NIS YG PALING SENIOR. 

==============================
 JGN PANDANG RENDAH ORG DOK RUMAH YE. KAMI BUKAN TAKMO KERJA. TP KAMI MMG MEMILIH UTK TIDAK MAHU BERKERJA DI LUAR. KERANA INCOME KAMI MELEBIHI ORG KERJA LUAR. BKN RIAK.. CUMA NK BUKA MATA SESETENGAH PIHAK YG MEMANDANG KAMI SEPERTI TAKDE APA...

p/s :  Drop shipping is a supply chain management technique in which the retailer does not keep goods in stock, but instead transfers customer orders and shipment details to either the manufacturer or a wholesaler, who then ships the goods directly to the customer. As in retail businesses, the majority of retailers make their profit on the difference between the wholesale and retail price but some retailers earn an agreed percentage of the sales in commission, paid by the wholesaler to the retailer.

====================

kelebihan drop-ship dgn sy.. anda blh pkai acc anda sendiri. bw nama anda sendiri. anda tk perlu bw nama sy utk menjual. ini mmblhkn anda mencipta group customer anda tersendiri tnpa ada kena mengena dgn sy. 
BINA NAMA ANDA SENDIRI... JGN BIAR SUPPLIER ANDA BERJAYA DAN ANDA CUMA MENG-KAYA KAN DIA... !!

=====================================

Ada sebuah syarikat di Amerika Syarikat yang hanya mempunyai 16 orang staf tetapi jualan mereka tahun lepas mencecah lebih daripada US$250 juta. Ya, dengan hanya 16 orang staf okayyy........ Apabila ditanya dan diperhatikan apakah kunci rahsia kejayaan mereka ini, didapati bahawa PERTAMA, mereka mempunyai sales team dan staf yang mempunyai "SENSE OF HUMOUR" ataupun "Suka Berjenaka". Mereka sentiasa ceria, gembira dan gelak ketawa adalah "udara" mereka. KEDUA, kebanyakan mereka tidak mempunyai izazah, phd atau PHD (penyakit hasad dengki) kerana mereka percaya dengan BEKERJA KERAS. Jadi kebanyakan mereka tidak ada kelulusan yang tinggi tetapi di sebabkan mereka tidak ada kelulusan yang tinggi menyebabkan mereka tahu dan SEDAR DIRI bahawa mereka perlu bekerja keras. Mereka bersedia untuk bekerja masa tambahan untuk menyelesaikan kerja mereka, mereka berusaha untuk puaskan hati pelanggan mereka dan mereka sangat berdisiplin. KETIGA, mereka adalah LEARNERS atau SENTIASA BELAJAR. Mereka sentiasa bertanya soalan, mereka pendengar yang bagus dan sangat agresif bertanya soalan dan terus gunakan atau bertindak atas apa informasi baru yang mereka pelajari. Mereka interaktif antara satu sama lain dan saling belajar daripada satu dengan lain. tak semua org yg berjaya dlm pelajaran akan END UP dgn kejayaan. (experience is de best TEACHER) OK!!!!!!!!!!!!

***** nama agen dgn sengaja dipadam kerana sy cuma ingin menjadikan mereka sumber inspirasi anda di luar sana. bkn utk menutup periuk nasi mereka... (beli dgn  mereka bkn dgn sy yer hahaha )